top of page

Leonie van der Burg

Executive Coach, Trainer & Mediator

Na 15 jaar ervaring te hebben opgedaan in commerciële management en directiefuncties bij diverse Telecom bedrijven, heb ik deze ervaring weten om te zetten in het gericht begeleiden van professionals en teams binnen organisaties.

Nu werk ik sinds 2010 als professioneel coach, trainer, adviseur op het gedrags- en cultuurdomein binnen veranderprocessen.

 

Ik coach, train en adviseer over vraagstukken op gebied van commercie, leiderschap, competentiemanagement en persoonlijke- en teamontwikkeling.

 

Daarnaast heb ik mijn praktijk uitgebreid met mediation. Na mijn beroepsopleiding tot legal mediator richt ik me in het bijzonder op conflicten in de zakelijke sfeer en op vastgelopen onderhandelingen.

Kenmerken 

Mijn kwaliteit als coach, trainer en mediator is het vermogen om mensen dicht bij zichzelf te laten komen, en ze van daaruit hun eigen drijfveren en belemmeringen te laten ontdekken. De energie die hierbij wordt vrijgemaakt kan worden ingezet voor zaken die belangrijk voor je zijn en waar je plezier in hebt.

Mijn stijl getypeerd worden als verbindend, verdiepend, betrokken en zoekend naar de match tussen de ondernemingsdoelen en de persoonlijke ambities van de coachee.

Hiervoor maak ik gebruik van mijn brede ervaring in het bedrijfsleven en diverse methodieken waaronder resultaatgericht coachen; systemisch werken; familie- en organisatieopstellingen; mindfulness; NLP; Insights Discovery; visualisaties & biografisch werk; Harvard onderhandelmethode; mediation vaardigheden.

 

Ervaring

Voordat ik mij fulltime ging richten op het coach en adviesvak, heb ik mijn leidinggevende ervaring opgedaan bij multinationals als British Telecom, Versatel en Vodafone. Ik heb een groot team van sales en marketing professionals voor de Corporate sector van BT in Nederland geleidt. En in 1999 als een van de eerste startende pioniers van de 1e Internet Service Provider in Nederland (Zonnet/Versatel), heb ik als MT lid de Sales afdeling opgezet en later ook de Customer Care als de Content en Media kant van de ISP business gemanaged. 

Als laatste heb ik als Sales en Marketing Manager voor Vodafone Nederland gewerkt.

 

Certificering

Ik ben geregistreerd Erkend Coach en Team Coach bij de stichting STiR, een onafhankelijk kwaliteitskeurmerk voor professionele begeleiding. Sinds 2011 geaccrediteerd Insights Discovery® Practisioner en de beroepsopleiding tot legal mediator bij het ADR instituut afgerond.

bottom of page