top of page

Testimonials

Leonie van der Burg vind ik een excellente coach. Zij is een voormalig Mkt & Sales Manager bij Vodafone (en diverse andere Corporates), en is een paar geleden gestart als coach waarbij ze haar zakelijke talenten combineert met haar diepe en oprechte interesse in mensen. Ik ken haar als opdrachtgever in 2 klussen die ik gedaan heb en heb haar ervaren als bijzonder mensgericht, intelligent, to-the- point en warm.

Marian Pronk - Partner Interimic

Vanaf de intake was er een klik tussen Leonie en mij. Ze luistert heel goed, oordeelt niet en ziet snel waar "de pijn" zit. Leonie is zeer deskundig, integer en is daarnaast een warme en empathische vrouw. Een baken van vertrouwen, geruststelling, kennis en confrontatie waar nodig. Ik zie Leonie nog steeds als ik daar behoefte aan heb.

 

Cindy Doesburg - Jurist en Professioneel Coach  

Leonie has been able to provide me the coaching necessary to take me from being a good leader to a truly dynamic leader with powerful connections and strategic influence. She created a warm, open and welcoming environment that immediately allowed for meaningful analysis on critical issues and led to a quick diagnosis and accurate suggested actions to move the company forward as well as myself in many aspects of my life. I highly recommend Leonie as a coach.

John Perry - Regional VP

Leonie is een ontzettend lieve, slimme vrouw! Ik ken haar via de succesvolle insights training die ze heeft verzorgd en ze heeft me daarna geholpen met een concrete coachingsvraag. Ik plan nu regelmatig een afspraak als ik weer behoefte heb aan wijze woorden en concrete adviezen waar ik wat mee kan. Erg fijn! 

Tessa Hartog - Consultant Resourcing Solutions

Leonie is een zeer prettige en doelgerichte coach. Ze weet in korte tijd een veilige omgeving te creëren en door haar uitstraling en rust voel je je snel op je gemak. 

Voor mij persoonlijk is dat een belangrijke basis voor een effectief coachingstraject. 

Daarnaast is ze kritisch, weet ze op een slimme manier een spiegel voor te houden en weet ze op het juiste moment de juiste dingen te zeggen. 

Ik denk er nog vaak met veel plezier aan terug. Zowel privé als in het werk.

Sr. Strategisch Project Manager

Afgelopen periode heb ik  herhaaldelijk bij Leonie aangeklopt en ik ben echt heel tevreden!

In alle jaren dat ik inmiddels werk, heb ik regelmatig een coach gehad of zijn mensen uit de teams waar ik leiding aan heb gegeven gecoacht. Naar mijn mening valt Leonie hierin in positieve zin op. Ze geeft werkelijk invulling aan alle elementen die vele coaches claimen, maar niet zo goed als zij (kunnen) invullen: ze creëert een veilige sfeer, biedt ruimte, luistert, spiegelt, daagt uit en biedt handvatten.

Haar oprechtheid, ervaring en prettige persoonlijkheid geven de inhoud van haar rol juist de dimensie die nodig is om mensen echt verder te helpen.

Gabrielle Majenburg - Directeur KPN 

bottom of page